Second day of Christmas: hair + make-up
021

Hebben jullie een fijne Kerstmis gehad? Ik hoop het! Wat zijn beide dagen snel voorbij gegaan, zeg. Ik heb een gezellige Eerste en Tweede Kerstdag gehad. Bij familie op bezoek geweest en heerlijk gegeten! Precies wat kerst zo fijn maakt :) Voor de tweede dag koos ik voor een wat meer opvallende look, een met glitters en rode lippen. Mijn haar werd een updo, met een vlecht! Zien hoe het eruit zag?

023
017
020
025
026

Heb jij ook lekker opgedoft deze kerst?

xoxo2

gepost op 27/12/2013 in Beauty

TAGS: ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴