Rock chic

Ja, ik hou van alles wat lief en roze is, maar ik ben niet altijd schattig en helemaal in het roze gekleed ;) Ik hou ook van wat ‘stoerdere’ kleding (weet verder geen goed woord om het te omschrijven!); zo zijn mijn zwarte leren jasje en ik de beste vrienden. Net als ik en mijn All Stars :) Dit donkergrijze shirtje kocht ik twee weken terug bij de New Yorker – echt een vondst, want ik was al eeuwen op zoek naar zo’n soort t-shirt, serieus! De laarsjes kwamen al eerder voorbij op m’n blog, en ik ben nog steeds een groot fan. Het zijn naast m’n zwarte All Stars m’n ‘go-to’ schoenen als ik niet weet welke ik aanmoet ;) Oh, en op de laatste foto zie je alvast een sneak peek van m’n nieuwste ‘tassenliefde’!

Shirt, New Yorker // Jegging, H&M // Laarzen, New Look // Nagellak, Gosh – Bubblegum (toch nog wat roze hè!)

xoxo2

gepost op 25/07/2011 in Kleding & zo

TAGS: , , , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴