Recept: vegan wraps met hummus & avocado
gepost op 12/04/2016 in In de keuken
008

Dit is zo lekker!! Da’s geen verrassing, want anders zou ik hier niet over bloggen. Maar goed, wel belangrijk om nog even te onderstrepen: het is lekker. Ik raad je aan dit een keer te maken. Het is hartstikke makkelijk en ja, het is ook lekker gezond. Ik had laatst wraps over van de avond ervoor, die ik als lunch wilde eten. Maar wat erop? Ik had avocado in huis en ik dacht: ik google een recept. Geïnspireerd door de zoekresultaten ging ik op zoek in mijn koelkast. Een berg groenten en hummus, perfect. Hieronder het recept!

005
002
006

Dit heb je nodig (voor 3 wraps oftewel 1 persoon):

 • wraps
 • hummus
 • ½ avocado
 • ¼ paprika
 • stuk komkommer
 • 1 tomaat
 • rucola
 • peper en zout

Dit moet je doen:

 1. Eigenlijk heb je hier geen instructies voor nodig, maar ik ga het tóch in een lijstje zetten. Ik hou nu eenmaal van lijstjes. Verwarm je wraps. Hoe je wil: in de magnetron, oven of in een pan (dat is wat ik deed).
 2. Snij je groenten en de avocado in plakjes.
 3. Besmeer de wraps met hummus.
 4. Leg alle ingrediënten erop.
 5. Peper en zout eroverheen.
 6. Dichtvouwen en eten!
009
011
003

Perfecte combinatie: gezond, lekker en makkelijk te maken. Het kan zomaar zijn dat je de meeste ingrediënten al in huis hebt. Je kunt ook gewoon kijken wat voor groenten je in huis hebt, het past er vast bij qua smaak! Heel handig als je wraps over hebt. :-)

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy