Pink, blue & white

Roze, roze en nog een meer roze… volgens mij wordt mijn blog een beetje eentonig, haha. Roze rokjes, roze decoraties, accessoires, nagellak… ik schijn er geen genoeg van te kunnen krijgen ;) Op een zonnige dag (euh, bijna zeldzaam de afgelopen ‘zomer’weken) besloot ik te gaan voor extra roze: een roze topje én vestje. Om het een beetje te compenseren deed ik het blauwe hoesje om mijn iPhone… in plaats van deze ;)

Vestje, New Yorker // Topje, H&M // Jegging, Zara // Ketting, H&M // Naamketting, Mijnnaamketting.nl // Tas, River Island // Ring, Six // iPhonehoesje, eBay // Schoenen, Converse All Stars // Nagellak, Essence – Absolutely Stylish

Wat vind jij, leuk zo roze of teveel van het goede? ;)

xoxo2

gepost op 21/07/2011 in Kleding & zo

TAGS: , , , , , , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴