Pink, blue & white
21 jul 2011 / Kleding & zo

Roze, roze en nog een meer roze… volgens mij wordt mijn blog een beetje eentonig, haha. Roze rokjes, roze decoraties, accessoires, nagellak… ik schijn er geen genoeg van te kunnen krijgen ;) Op een zonnige dag (euh, bijna zeldzaam de afgelopen ‘zomer’weken) besloot ik te gaan voor extra roze: een roze topje én vestje. Om het een beetje te compenseren deed ik het blauwe hoesje om mijn iPhone… in plaats van deze ;)

Vestje, New Yorker // Topje, H&M // Jegging, Zara // Ketting, H&M // Naamketting, Mijnnaamketting.nl // Tas, River Island // Ring, Six // iPhonehoesje, eBay // Schoenen, Converse All Stars // Nagellak, Essence – Absolutely Stylish

Wat vind jij, leuk zo roze of teveel van het goede? ;)

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy