Picture diary: dit is wat ik deed & at & zag
30 mei 2017 / Dagelijks leven

Hoi! Vandaag neem ik jullie mee op een reisje langs de mooie dingen die ik de laatste tijd heb gezien, wat voor heerlijk eten ik heb gemaakt, wat er uit mijn pen kwam, welke outfits ik droeg & nog meer leuke shizzle ;-) Laten we beginnen met deze post vol highlights!

Let’s start!

Hi, ik ben je reisgids! Oké, die was wel heel erg flauw, ik weet het jongens. Maar hou ‘m er toch in.

#ootd

Kwam erachter dat zwart mijn favoriete ‘kleur’ is (voor jeans & schoenen). Zwart is gewoon altijd goed!

Rennen!

Oké, dat hierboven geldt niet per se voor hardloopschoenen… dit zijn mijn nieuwe loves: de Nike Zoom Structure 20. Ik liep er een paar maanden geleden (detijdvliegt) een nieuw PR mee op de 5 km! Yas!

Zoveel te zien

Ik zag een hoop prachtige uitzichten ♥ En sinds vorige week fiets ik af en toe naar mijn werk, en dat is zo lekker. Voel me zo heerlijk vrij dan! En jep, I love Rotterdam!

Food party!

Oh jongens af en toe overtref ik mijn eigen verwachtingen in de keuken en maak ik ZOIETS LEKKERS! Links: risotto met erwtjes en oesterzwammen, rechts: parelgort met (vegan of course) roomsaus en champignons. Mocht je geïnteresseerd zijn in recepten, laat het me weten!!

SPIRIT! Als je nog nooit bij Spirit hebt gegeten: DOE HET. Alsjeblieft. (zo klinkt het wat liever hè?) Het is een lopend buffet en alles is vegetarisch en superveel is vegan en het is allemaal heerlijk en ze hebben vegan taart en zei ik al dat ze vegan taart hebben?? (tip: eet de tempehsaté)

Creatief met fineliners

De laatste tijd ben ik weer aan het tekenen geweest! Ik teken vooral pinguïns, zoals je kunt zien. Wat kan ik daarover zeggen… ik vind pinguïns gewoon fantastisch. ;-) De dieren heb ik allemaal nagetekend, de laatste tekening is het begin van een groter ‘kunstwerk’ dat ik aan het improviseren ben.

JAAA, ik begon eindelijk een bullet journal en ik ben obsessed. Als ik ‘m wat langer gebruik laat ik wel eens zien wat ik er allemaal in opschrijf!

Shoot

Ik ging samen met vriendinnetje en oud-collega Samantha (outfit)foto’s maken & het was supergezellig! Zelfs ik heb vóór de camera gestaan, dus ja, er komt echt een outfitpost (of twee) aan binnenkort… :-)

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven