Photowalk: shots met mijn nieuwe 30mm-lens
11 feb 2018

Jeej, ik heb een nieuwe lens voor mijn camera! Eentje waarover ik jaaaren geleden al eens zei dat ik ‘m ging kopen, maar uiteindelijk deed ik dat dus pas een paar weken terug. Het is de Sigma 30mm f/1.4! Ik ben inmiddels zo erg gewend te fotograferen met mijn 50mm, dat het wel even wennen is aan een andere brandpuntsafstand. Heb nog niet héél veel tijd gehad (of genomen, oeps) om uitgebreid met mijn nieuwe lens te fotograferen, maar het eerste ‘probeer-rondje’ heb ik al gelopen ♥ Bij dezen een paar foto’s die ik maakte. :-)

Ik kan niet wachten de 30mm vaker te gebruiken en te ontdekken hoe ik er het liefst mee ga fotograferen en waar-ie zich het beste voor leent! Ik heb ‘m inmiddels al wel op een analoge spiegelreflexcamera zitten, maar het resultaat van mijn analoge fotosessies laat nog even op zich wachten… ;-)

11 feb 2018 / Fotografie

TAGS: ,

«
»© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy