Photography: just like Spring
spring

Allereerst: superbedankt voor al jullie felicitaties bij mijn vorige post! <3 Ondanks mijn rugpijn, geniet ik van het feit dat ik gewoon geslaagd ben! Over m’n rug gesproken: het gaat elke dag weer wat beter, ook al is het maar een héél klein beetje. Baby steps… ;-)

Vorige week – toen ik me nog normaal kon bewegen ;-) – zag het er toen ik uit mijn raam keek zo mooi uit dat ik binnen no time buiten stond met m’n camera in mijn handen. Het leek bijna alsof de lente al was aangebroken. We wish! Maar laten we genieten van zulke lenteachtige natuur in januari!

011
010
031
001
019
007
008
023
022

Het is toch net alsof het al maart is?! Gelukkig nog niet, want dat zou betekenen dat de 5K-loop in Den Haag bijna is en met zulke rugpijn als nu is dat een mission impossible. Maar ik kan opgelucht ademhalen, want die loop (mijn eerste hardloopwedstrijd!) is pas over 7 weken! Al hoop ik natuurlijk voor die tijd weer volop te kunnen hardlopen ;-)

xoxo2

gepost op 17/01/2014 in Fotografie

TAGS: ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴