Perfect pancakes + mint smoothie
gepost op 13/08/2013 in In de keuken

Lang geleden dat ik pannenkoeken als ontbijt at! De laatste tijd gingen er vooral kilo’s havermout doorheen ;) Ik hou erg veel van mijn havermoutpapje in de ochtend, maar toch had ik ineens hartstikke veel zin in pannenkoeken. Een (nieuwe) gezonde versie, natuurlijk ;) Samen met die heerlijke creatie dronk ik een groen monster, dat overigens ook heerlijk was. Kon het natuurlijk niet laten om het op de foto te zetten en met jullie te delen!

005
002

003
008
006
009
De pannenkoeken

2 eieren + ¼ cup amandelmeel + 2 el kaneel + 1 el amandelmelk + 1 tl bakpoeder = perfecte pannenkoeken! Door het bakpoeder worden ze heerlijk luchtig, al is het maar waar je van houdt ;) Instructies zijn simpel: alles mixen (gewoon met de hand) en bakken in een koekenpan.

Om ze nog perfecter te maken sneed ik een kiwi in plakjes om de stapel pannenkoeken mee te beleggen en goot ik er wat ahornsiroop overheen!

De smoothie

De volgende ingrediënten maken 2 grote glazen vol met heerlijke groene smurrie: 2 groene appels, een paar muntblaadjes (dit maakt het zó lekker! En doet je gelijk denken aan mojitos, mmm), een kiwi, boerenkool (ik gebruikte 3 blokjes uit de vriezer), sap van een halve citroen en water.

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy