Pasta with pesto & spinach

De laatste tijd ben ik steeds meer into koken. Misschien omdat ik de afgelopen weken Masterchef Australia aan het volgen ben? ;) Niet dat ik zulke culinaire hoogstandjes als de deelnemers kan produceren hoor, verre van dat zelfs! Dit is een van de gerechten die ik maakte, een hele simpele pasta met pesto en spinazie:

Ik wilde eigenlijk heel simpel pasta koken en daarna de pesto er doorheen doen, maar ik zag dat ik nog wat spinazie had liggen – niet meer gebruikt in een smoothie ;) – dus ik besloot dat tegelijk met de pasta te koken. Ik weet niet of het een “normale” combinatie is, pasta, pesto & spinazie, maar ik vond het wel geslaagd! Als toetje at ik een bakje yoghurt met een mueslimix en om het wat zoeter te maken deed ik er wat dadelstroop bij – heerlijk!

28 thoughts on “Pasta with pesto & spinach
Jump to comment form

  1. Ik heb nog nooit van dadelstroop gehoord, maar het klinkt op zich wel lekker. Ik neem vaak een bakje yoghurt met wat geraspte citroenschil, muesli en agavesiroop. Hmmm!

  2. Ziet er lekker uit! Je kunt ook spinazie een beetje wokken met knoflook en dan de pasta en pesto meewokken. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van gekookte spinazie.

  3. Nom nom nom, dat ziet er heel lekker uit!
    En ik vroeg me af hoe je je foto’s bewerkt. Gooi je er een bepaalde action overheen in Photoshop of zo?(:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>