Outfit: white, pastels & Nike
023

Een heuse outfitpost! En jeetje, wat kan het lastig zijn om outfitfoto’s van jezelf te maken, haha. Maar dat maakt het niet minder leuk! Dit outfit schoot ik – heel glamorous – in mijn woonkamer/keuken. Zoals je kunt zien match ik zo zelfs mijn meubilair! Wat kan ik zeggen? Mintgroen is nu eenmaal een van mijn favoriete kleuren!

026
024
005
007
027
029
021

Shorts – New Yorker // T-shirt – New Yorker // Blazer – Bershka // Ketting – Mijnnaamketting.nl // Schoenen – Nike LunarGlide+ 5

Toen ik deze shorts zag hangen in de winkel was ik gelijk verkocht. Wat een leuk kleurtje! Heel grappig, de laatste tijd grijp ik in elke winkel eerst naar de mintgroene/turkooise items. Niet alleen kleding, maar gewoon alles ;-) Zo heb ik mijn periodes van bepaalde kleuren, haha. Al zal ik altijd van roze spulletjes en kleding blijven houden!

En mijn Nikes? Ik ben (nog steeds) verliefd op ze. Niet alleen kan ik er heerlijk op hardlopen, ik trek ze ook op ‘gewone’ dagen graag aan. Ze lopen heerlijk! Zo, ik vond het leuk om weer eens een fashion-post te maken! Moet ik vaker doen denk ik. Misschien moet ik ook maar eens iemand lief aankijken om me te helpen met de foto’s… ;-)

xoxo2

gepost op 1/08/2014 in Kleding & zo

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴