Oui oui Paris: part 2 of my impressions
10 aug 2014 / Reizen
020-2

Nog meer foto’s die ik maakte in Parijs! Dit zijn de laatste Parijs-foto’s die ik graag wilde delen met jullie. Ik vind Parijs een erg mooie stad om te bezoeken! Het was af en toe lastig om in het Frans te communiceren, maar hé, daar leer je alleen maar van. Gelukkig hebben we beiden genoeg basiskennis van de Franse taal (mijn vriend meer dan ik), dus dat scheelde ;-) Ik zou de stad in ieder geval best nog een keer willen bezoeken!

003

Centre Pompidou. Wat een apart gebouw is dat, zeg. De roltrap zo aan de buitenkant ziet er zo gaaf uit. Alleen zo bijzonder is het omhoog gaan erop nou ook weer niet ;-) Wist je trouwens dat je hier gratis naar binnen mag als je jonger bent dan 25?

021
019
018

Het uitzicht vanaf boven in Centre Pompidou was echt prachtig! Je kon zo de Eiffeltoren en Montmarte met daarop de Sacré Coeur zien liggen. Wauw, ik kon er wel uren naar kijken. Klik hier om het panorama groter te zien!

025
002
016
001
015

Vlak om naast het museum zit dit pleintje, inclusief grote ‘vijver’ met bijzondere kunst erin. Heel apart! Ook de muren waren hier beschilderd.

014
013

Bij Crêpere Beaubourg aten we de crèpes die je al eerder voorbij zag komen in mijn snapshots-post. Ondanks de regenachtige dag is het tijdens onze lunch lekker droog gebleven. Gelukkig maar, want we zaten buiten! Toen we weggingen, begon het met druppelen. Geluk gehad! Konden we met de paraplu’s omhoog weer verder op stap ;-)

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven