One new statement necklace

Ik heb de term statement necklace altijd een beetje apart gevonden. Want wat is je ‘statement’ dan: dat je die ketting leuk vindt? Dat je een grote ketting durft te dragen? Haha, ach: uiteindelijk gaat het om de ketting, niet de benaming ;) Ik zag deze bij de Primark en ik wist niet hoe snel ik ‘m in mijn mandje moest doen:

002
022

023
016 2

De laatste tijd kom ik bijna alleen maar grote gouden kettingen tegen, de collectie zilveren kettingen valt steeds tegen. Blij dat ik deze heb gevonden, want zilver staat me toch beter dan goud! Dan vind ik één gouden ketting in mijn collectie wel genoeg. Wanneer wordt zilver weer de it kleur?!

xoxo2

gepost op 11/09/2013 in Kleding & zo

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴