Om blij van te worden! (3)
hearteyes2
  • Misschien een beetje een ‘herfst- en winter-cliché’, maar ik vind het dus ook héérlijk om als het keihard regent/stormt/onweert warm binnen te zitten; het liefst met een kop thee, iets lekkers te eten en natuurlijk: iets leuks op Netflix!

  • Ook zo fijn: als je gaat slapen en buiten stortregent het.
  • Spullen weggooien. Hebben jullie ook zó veel papieren thuis? Van die dingen waarvan je ooit dacht dat het belangrijk was/later nog interessant zou zijn/nog nuttig zou blijken? Het voelt zo goed om grote stapels papier weg te doen, wat een opluchting zeg. Ruimte in je huis, ruimte in je hoofd!
  • Positief verbaasd zijn over je eigen kunnen. Heb je dat weleens? Ik had niet verwacht dat elke dag hardlopen (zie #SANTASTREAK) zo goed zou gaan. Nooit gedacht dat ik minstens 10 (!) dagen élke dag kon hardlopen. Welke afstand dan ook, ik had het gehoopt maar volledig vertrouwen had ik er niet in. Dan is het extra leuk om dan te merken dat het gewoon lukt!
  • Mandarijntjes!
017

Waar word jij blij van?

xoxo2

gepost op 15/12/2015 in Lijstjes

TAGS: ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴