Oatmeal pancake with blueberries + yoghurt

Heb je haar weer, met d’r havermoutpannenkoek… ;) Het recept is eigenlijk vrijwel hetzelfde, ik heb alleen iets meer havermout en wat meer bakpoeder erin gedaan. Oh, en een kleinere pan gebruikt, zodat ‘ie behalve luchtiger ook wat dikker werd! Deze keer deed ik er wat Griekse yoghurt en blauwe bessen op. Lijkt het niet net een dikke vette pannenkoek met slagroom? ;) Nou, dan is dit de gezonde versie! De yoghurt heb ik trouwens nog gezoet met een heel klein beetje vloeibare stevia, dat maakte het toch wat lekkerder.

Hebben jullie al wel eens een havermoutpannenkoek gemaakt?

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴