Oatmeal pancake with blueberries + yoghurt
gepost op 22/08/2012 in In de keuken

Heb je haar weer, met d’r havermoutpannenkoek… ;) Het recept is eigenlijk vrijwel hetzelfde, ik heb alleen iets meer havermout en wat meer bakpoeder erin gedaan. Oh, en een kleinere pan gebruikt, zodat ‘ie behalve luchtiger ook wat dikker werd! Deze keer deed ik er wat Griekse yoghurt en blauwe bessen op. Lijkt het niet net een dikke vette pannenkoek met slagroom? ;) Nou, dan is dit de gezonde versie! De yoghurt heb ik trouwens nog gezoet met een heel klein beetje vloeibare stevia, dat maakte het toch wat lekkerder.

Hebben jullie al wel eens een havermoutpannenkoek gemaakt?

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy