Hi! Ik ben Alyssa
& dit is mijn happy place :)Gezien & gelezen '18No winter lasts forever
11 mrt 2017 / Fotografie
009

Yaaay, het is bijna lente! Ik kan er niet blijer om zijn. De lente is echt mijn favoriete seizoen, ik word er altijd zo vrolijk van. Ik kan niet wachten! Maar voor nu is het nog eventjes geduld hebben. De winter heeft ook wel iets hoor. Vooral sneeuw en ijs. Nee, het is niet fijn om erdoorheen te moeten fietsen of lopen (oftewel: half schaatsen en half uitglijden), maar het is wel heel mooi om te zien! En wat mooi is om te zien, dat wil ik vastleggen met mijn camera. En dat deed is precies wat ik een paar weken terug deed toen het gesneeuwd had. Dan kan ik echt even genieten van de winter <3 Kijk je mee?

032
029
001
004
014
040
025
008
012

Het was een heerlijk stukje wandelen en fotograferen, samen met mijn moeder. :-) Wel koud hoor, op een gegeven moment waren onze handen zo koud dat we maar besloten naar huis te gaan. Maar ik heb wel mooi wat winterse taferelen kunnen vastleggen!

xoxo2

«
»
© Alyssaa.nl 2006-2018 // Naar boven