No winter lasts forever
009

Yaaay, het is bijna lente! Ik kan er niet blijer om zijn. De lente is echt mijn favoriete seizoen, ik word er altijd zo vrolijk van. Ik kan niet wachten! Maar voor nu is het nog eventjes geduld hebben. De winter heeft ook wel iets hoor. Vooral sneeuw en ijs. Nee, het is niet fijn om erdoorheen te moeten fietsen of lopen (oftewel: half schaatsen en half uitglijden), maar het is wel heel mooi om te zien! En wat mooi is om te zien, dat wil ik vastleggen met mijn camera. En dat deed is precies wat ik een paar weken terug deed toen het gesneeuwd had. Dan kan ik echt even genieten van de winter <3 Kijk je mee?

032
029
001
004
014
040
025
008
012

Het was een heerlijk stukje wandelen en fotograferen, samen met mijn moeder. :-) Wel koud hoor, op een gegeven moment waren onze handen zo koud dat we maar besloten naar huis te gaan. Maar ik heb wel mooi wat winterse taferelen kunnen vastleggen!

xoxo2

«
»


7 reacties op “No winter lasts forever

 1. Wat een prachtplaatjes! Maar toch ben ik wel blij dat de lente nu in zicht is, de lente is zo’n fijn seizoen :)

 2. Marthe says:

  Leuke foto’s! Lente is ook mijn favoriete seizoen! De natuur bloeit helemaal open dan, zo mooi. XXX Marthe

 3. Mylene says:

  Mooi zeg! De winter kan ook zeker mooi zijn. Maar op dit moment verlang ik toch wel heel erg naar de winter.

 4. Dhini says:

  Prachtig foto`s

  1. Alyssa says:

   Thanks Dhini!

 5. annouska says:

  Stiekem vind ik het niet erg dat ik dit moment gemist heb omdat ik toen in Thailand zat. Geef mij maar het mooie warme weer ;)

  1. Alyssa says:

   Ah Thailand, supergaaf! Snap dat je liever dat weer hebt dan dat het vriest ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© Alyssaa.nl 2006-2017
Naar boven