Nail polish week: mauve
11 sep 2011 / Nagellak

En hiermee zijn we alweer aan het einde gekomen van deze nail polish week! It’s been fun! Leuk om even een nagellakblog te zijn, haha. Al ben ik dat stiekem inmiddels wel een klein beetje. Ik denk dat ik vaker zulk soort weken zal doen! De laatste kleur voor deze week is – shocker! – géén Catrice-nagellakje, maar een mooie roze van Diamond Cosmetics, met de naam Mauve. Wat voor kleur ‘mauve’ nu eigenlijk is ben ik niet zeker over, maar volgens mij is dit net te roze daarvoor. Maar goed, it’s pretty anyway!

Zoals ik inmiddels wel gewend ben van Diamond Cosmetics, lakt de nagellak fijn en dekt lekker snel (DC-lakjes dekken soms zelfs met één laagje per-fect). En tja, roze… dan is-ie sowieso goed ;)

Wat vinden jullie van iets zoals ‘Nail polish week’, vaker doen of niet?

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy