Nail polish collection: geel & oranje
19 aug 2010 / Nagellak
En naast geel en oranje ook mijn wat lichtere kleuren nagellak. Eigenlijk heb ik die echt nooit op! Ten eerste vind ik ze vaak saai en ten tweede zijn ze (half)doorzichtig en aangezien m’n nagels een beetje verkleurd zijn, doe ik ze niet graag op. ;)

De lichte kleuren: Miss Helen – heeft geen naam/nummer Essence – Best Friends Essence – Power Tourmaline Essence – Vibration La Femme Beauty – White Essence Colour&Go – White Secret Etos – #14

Goud & peach (deze draag ik wel): OPI – Bling Dynasty Herôme – Gold Diamond Cosmetics – Peach Mist Models Own – Peach Sherbet

Oranje & geel: China Glaze – Sun Worshiper Catrice – MAN, GO Tango Essence – Juicy Orange Miss Sporty – #301 Hema Neon – #76 Models Own – Lemon Meringue Catrice – Pastel Yellow

Ennnn dit was het laatste deel van mijn nagellakcollectie! Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit deel serieus was vergeten! Eigenlijk wilde ik het ‘roze deel’ als afsluiter doen, haha. Maar goed, maakt niet uit!

Oh en nog iets: er mist (!) een nagellak op de foto’s van de roze kleuren! Ik dacht namelijk al mijn nagellak bij elkaar te hebben, maar het bleek dat ik er een kwijt was: Cherry Blossom van KOH. Die zien jullie vast nog een andere keer ergens voorbij komen.. ;)

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy