My new camera bag
14 sep 2011 / Kleding & zo, Shoppen

Hij is van de River Island en ik ben er verliefd op… mijn nieuwe cameratas! Ik weet niet eens zeker of het officieel een cameratas is, maar het lijkt erop en ik gebruik ‘m in ieder geval zo. Ik keek net even op de website en het is dus officieel een cameratas! ;) Toen ik ‘m zag, dacht ik gelijk: als m’n camera erin past, wordt dit mijn nieuwe cameratas! Ik had m’n camera niet bij me, maar na de binnenkant uitvoerig bestudeerd te hebben, kwam ik tot de conclusie dat-ie er hoogstwaarschijnlijk in zou passen ;) En hij past! Ik kan zelfs een andere lens erbij meenemen (mits die niet erg groot is), ideaal dus.

Mooi is-ie hè? Ik kocht de tas dus bij de River Island en hij kostte 47 euro. Vind ik niet heel erg goedkoop, maar hij is het waard!

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven