My homemade temporary planner
gepost op 24/02/2014 in Lifestyle, Stationery + crafts
045

De laatste tijd ben ik serieus geobsedeerd door planners/agenda’s, en dan vooral (of eigenlijk alleen maar, haha) door Filofax-agenda’s. Ik heb volgens mij uren gespendeerd aan het kijken van filmpjes waarin mensen hun agenda-setup laten zien. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Vandaar ook al die leuke papieren en washitapes die ik laatst kocht, en niet geheel onbelangrijk: het feit dat ik vorige week een Filofax-planner bestelde. Ongeveer twee weken terug besloot ik zelf een agenda samen te stellen in een A5-map. Die had ik al liggen, inclusief tabbladen en (veel) papier, want ik was ditzelfde zo’n 7 jaar geleden al van plan… is er nooit van gekomen dus ;-) Anyway, ik wilde graag even laten zien hoe mijn tijdelijke planner eruit ziet!

038
037
036
047
046
045
035
034
042
043
044

Niet elk tabblad heeft inhoud, maar het ging me in principe om het uitproberen van wat voor mij werkt! Als ik mijn Filofax heb, ga ik deze zelfde secties gebruiken, want dit zijn de dingen die ik bij de hand wil hebben en wil organiseren. Er is goed over nagedacht ;-) Ik word nu elke keer heel blij als ik naar mijn planner kijk, vooral de pagina met de roze stipjes: je ziet het op de foto’s niet goed, maar ze glitteren zelfs! Het is een blad uit één van de ‘papierboekjes’ die ik laatst kocht. Door het gebruiken van deze map als agenda slash organizer wist ik zeker dat ik een Filofax wilde, het is een goede (en goedkope!) manier om te zien of je zo’n soort agenda fijn vindt om te gebruiken!

Wat voor agenda gebruik jij?

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy