My homemade temporary planner
045

De laatste tijd ben ik serieus geobsedeerd door planners/agenda’s, en dan vooral (of eigenlijk alleen maar, haha) door Filofax-agenda’s. Ik heb volgens mij uren gespendeerd aan het kijken van filmpjes waarin mensen hun agenda-setup laten zien. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Vandaar ook al die leuke papieren en washitapes die ik laatst kocht, en niet geheel onbelangrijk: het feit dat ik vorige week een Filofax-planner bestelde. Ongeveer twee weken terug besloot ik zelf een agenda samen te stellen in een A5-map. Die had ik al liggen, inclusief tabbladen en (veel) papier, want ik was ditzelfde zo’n 7 jaar geleden al van plan… is er nooit van gekomen dus ;-) Anyway, ik wilde graag even laten zien hoe mijn tijdelijke planner eruit ziet!

038
037
036
047
046
045
035
034
042
043
044

Niet elk tabblad heeft inhoud, maar het ging me in principe om het uitproberen van wat voor mij werkt! Als ik mijn Filofax heb, ga ik deze zelfde secties gebruiken, want dit zijn de dingen die ik bij de hand wil hebben en wil organiseren. Er is goed over nagedacht ;-) Ik word nu elke keer heel blij als ik naar mijn planner kijk, vooral de pagina met de roze stipjes: je ziet het op de foto’s niet goed, maar ze glitteren zelfs! Het is een blad uit één van de ‘papierboekjes’ die ik laatst kocht. Door het gebruiken van deze map als agenda slash organizer wist ik zeker dat ik een Filofax wilde, het is een goede (en goedkope!) manier om te zien of je zo’n soort agenda fijn vindt om te gebruiken!

Wat voor agenda gebruik jij?

gepost op 24/02/2014 in Lifestyle + Stationery + crafts

TAGS: , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴