My cute new friend
17 dec 2013 / Interieur, Shoppen
014-2

Oh my gosh, hoe schattig is dit?!?! Ik ging vorige week samen met mijn moeder kerstshoppen bij Intratuin (voor decoraties) (wat zijn al die spulletjes toch leuk), en toen ik dit lieverdje tegenkwam wist ik het meteen: die moet mee naar huis! Ik zou heel verdrietig zijn geweest als ik ‘m had laten staan, haha. Hallo, het is een vrolijke pinguïn!!

013
019
020

Het is dan wel een kerstbal, maar ik heb het lintje eraf gehaald en heb ‘m neergezet op mijn salontafel, bij mijn speciale ‘kerststukje’ (bij gebrek aan een beter woord; het is een dienblad in kerstsfeer) dat ik maakte. Deze week post ik nog foto’s van hoe het geheel eruit ziet! Voor nu kon ik het niet laten mijn lieve pinguïn te delen ;)

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven