My apartment tour, part I: the bedroom/office
1 apr 2014 / Interieur

Inderdaad, vandaag laat ik jullie (eindelijk) een deel van mijn appartementje zien! Niet alles in één keer, want anders wordt het een veel te grote post. Niet omdat mijn huisje nou zo groot is, maar omdat ik nu eenmaal graag veel foto’s maak ;-) Vandaag kunnen jullie zien hoe mijn slaapkamer/kantoorruimte is ingericht. De muren en vloer waren trouwens al zo voor ik hier kwam wonen, ik zit er wel aan te denken de muren lichter (gebroken wit) te verven. Ik ben verder (natuurlijk) wel heel erg blij met hoe het eruit ziet! Ik ben vooral verliefd op mijn spiegelende ladekastje en natuurlijk op mijn piano! Voor het gemak heb ik even een plattegrondje gemaakt, zo is het wat duidelijker hoe het nu in elkaar zit. Kijk je mee?

plattegrond
013
005
012
021
009
006
020
015
011
019
017
016
035
030
034
040
031

Mocht je benieuwd zijn waar een item vandaan is… het antwoord is in bijna alle gevallen Ikea, haha. Is misschien ook wel te zien ;-) Ik ben in ieder geval heel blij en tevreden met hoe het eruit ziet! Al zal ik best over een tijdje weer ‘interieurkriebels’ krijgen en het willen veranderen, maar da’s dan meer omdat ik het zo leuk vind ermee bezig te zijn!

Ik ben achter de schermen ook nog bezig met het monteren van een “apartment tour”-filmpje (maar dan op mijn manier), dus die zal ook nog eens verschijnen! Kan niet beloven wanneer, want het is best wat werk! Verder ga ik natuurlijk ook nog foto’s van mijn woonkamer en keuken met jullie delen, stay tuned :-)

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy