Mijn hardloopdoelen voor 2015: een update
blog009

Op hardloopgebied heb ik altijd wel doelen. Soms kleine doelen, soms grote doelen die eigenlijk nog ver in de toekomst liggen. In januari schreef ik op wat ik dit jaar wilde gaan doen op hardloopgebied. Inmiddels is 2015 alweer meer dan 6 maanden oud en lijkt het me een goed idee te kijken hoe het met mijn doelen staat!

De halve marathon: niet, wel, niet, wel
En nu gaat het dus inderdaad wél gebeuren. Ik wilde het in 2015 gaan doen. Daarna besloot ik dat het de halve in Den Haag werd, in maart. Maar nee, dat was toch te snel. Later dit jaar dan? Ik besloot dat ik 21,1 km niet als doel wilde. En uiteindelijk tóch weer wel! Ik kon niet achterblijven natuurlijk, als bijna al mijn JKR-collega’s ook de halve van Eindhoven gaan lopen… dus ik schreef me in en zo begon mijn avontuur. Het gaat dus echt gebeuren dit jaar!

blog010

Foto rechts door Jeroen Tibbe

Nieuwe plekjes & FUN
Dat is zeker weten al gelukt, en ik ben van plan nóg meer verschillende weggetjes, paadjes en straatjes in mijn stad te leren kennen. Dat ontdekken alleen al maakt het hardlopen leuk. Dus met mijn “FUN FUN FUN”-doel zit het ook wel goed ;-) Ook liep ik natuurlijk op héle andere plekken, zoals in een park in Maleisië, en op Nederlandse bodem rende ik ook op hele nieuwe plekken, waaronder dus het strand!

blog011

En die stiekeme doelen…
Nou, die heb ik dus allemaal al behaald!! En inmiddels weer nieuwe stiekeme doelen opgesteld natuurlijk ;-) Ik verbeterde mijn snelste kilometer (staat nu op 4’50”), mijn snelste 5 kilometer (ik liep 26:42) én ik heb al twee keer 10 km onder het uur gelopen (de snelste in 58:38)! Dat gaat lekker! Die nieuwe doelen? Eigenlijk gewoon hetzelfde als begin dit jaar: deze tijden verbeteren! Maar goed, dat hoeft van mij niet per sé in 2015 hoor. Eerst maar die halve marathon lopen, en daarbij ga ik niet voor snelheid!

En in de 2e helft van 2015?

De halve marathon van Eindhoven lopen (duh). Het is mijn eerste, dus mijn doel is simpel: ‘m uitlopen! • Mijn hardloopplaylist updaten en weer vaker lekker muziek aanzetten als ik ga lopen • Een coopertest lopen, het liefst meer dan 2,31 km (dat liep ik in mei) • BLIJVEN LOPEN! ♥

Had jij hardloopdoelen? Hoe staat het ervoor?

xoxo2

gepost op 14/07/2015 in Hardlopen

TAGS: ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴