Looking back on 2013: outfit snapshots
allyearlong1

Deze post gaat bewijzen dat ook ik (best) vaak selfies in de spiegel maak… vaak van wat ik op dat moment draag, de helft van de keren resulterend in een #ootd-foto op Instagram ;) De andere helft redt het niet en verdwijnt mijn archieven in. Tot nu dat het jaar bijna voorbij is ik me bedacht dat het wel leuk zou zijn om mijn outfit-selfies van dit jaar op een rij te zetten. Mijn kledingstijl van 2013 samengevat, als het ware. Het leuke vind ik dat het op chronologische volgorde is en je dus zo alle seizoenen langsgaat. Het begint hierboven in februari & gaat hieronder verder tot en met (half) december.

allyearlong2

Mijn persoonlijke favorieten: de bloemetjeslegging, mijn Curaçao-trui en de hele onderste rij met outfits. De laatste is mijn hardloopoutfit <3 Wat vinden jullie van mijn outfit-jaar? ;) En waar ik ook erg benieuwd naar ben: maak jij je wel eens schuldig aan de #ootd-selfe?

xoxo2

gepost op 28/12/2013 in Kleding & zo

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴