Little project: nail polish box

Voor het vak Vormgeving op school moest ik een boekje maken over een “ding” (in mijn geval: nagellak!) – waar ik al eerder wat inhoud van blogde – en daarbij ook een etalage-uitstalling bedenken en een verpakking voor het boekje maken. Ik heb uiteindelijk een nail polish box, gemaakt: een soort giftset waar dan een aantal lakjes in moeten komen, samen met het boekje met nagelinspiratie en wat potpourri – voor als je je nagels aan het lakken bent! ;) Dit is mijn eindresultaat:

De stipjes op de deksel van de doos heb ik allemaal met de hand gezet, wát een werk zeg, pfoe! Maar het resultaat is geslaagd, gelukkig ;)

Wat vinden jullie ervan?

36 thoughts on “Little project: nail polish box
Jump to comment form

  1. Superleuk! Ik zeg minstens een 9. =) En die potpourri is slim. Ik steek zelf vaak een geurkaars aan als ik mijn nagels aan het lakken ben. =)

  2. Nice! Misschien moet je Glossybox ofzo eens mailen met dit concept, om een volledige nagellak box uit te brengen ofzo! Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar het boekje.

  3. Wauw, helemaal geweldig. Heel mooi gemaakt. Ik zou dit zo als cadeautje geven of zelf willen krijgen. Ik vind het juist erg professioneel, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>