Life update: graduation! (& more)
lifeupdate

Hi! Ik weet niet hoe ik deze blogpost beter kan beginnen dan gewoon maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben geslaagd! Dinsdagmiddag heb ik mijn eindgesprek gehad en hoorde ik dat ik officieel ben geslaagd. Nu alleen nog maar mijn diploma in ontvangst nemen en mijn studie is helemaal afgerond! Ik geloof het nog niet helemaal, maar het is toch echt zo: na 4,5 jaar ben ik toch echt klaar met mijn studie. Geen student meer! Ongelooflijk ;-)

Wat ik nu wil gaan doen? Dat blijft steeds een lastige vraag! Er is zoveel wat ik wil ;-) Maar alle gekheid op een stokje, ik ben (nog steeds) op zoek naar een baan. Het liefst wil ik iets doen waarbij ik creatief kan zijn (schrijven, fotograferen, of een combinatie hiervan), op een webredactie of voor een (online) magazine. Verder heb ik natuurlijk als afstudeerproject een website gemaakt, die ik binnenkort ga ‘lanceren’. Ik kan het (nog?!) geen werk noemen, maar het is iets waar ik zelf heel enthousiast over ben! Naast mijn blog ga ik daar dus ook lekker mee aan de slag. Jullie horen het sowieso wanneer ‘ie online komt ;-)

In other news, misschien hebben jullie het op Twitter al meegekregen, ik heb sinds maandagmiddag zo’n last van mijn rug dat ik amper nog wat kan doen. Als ik eenmaal zit, kost het me héél veel moeite om weer op te staan, en dan heb ik het nog niet eens over de moeite die het me kost om ’s ochtends uit bed te komen (kostte me dinsdag welgeteld 40 minuten). Ik heb geen idee waar het vandaan komt, maar er is dus iets flink mis. Vanmiddag ben ik te vinden bij de chiropractor, en ik ga er vanuit dat het nu alleen maar beter kan worden! Met zulke rugpijn kan ik bijna niet achter mijn laptop zitten (huil), niet hardlopen (dubbel huil) en foto’s maken lukt eigenlijk ook niet (driedubbel huil).

Anyway, om deze blogpost toch nog positief af te sluiten, herhaal ik het beste nieuws nog maar even: ik ben geslaagd voor mijn studie! Zodra ik weer normaal kan bewegen: party time! ;-)

xoxo2

gepost op 15/01/2014 in Dagelijks leven

TAGS: ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴