Life-changing green ice cubes

Happy Monday everyone! Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben gehad. Ik wel, ik heb zaterdag lekker op de bank tv-series gekeken en gisteravond reisde ik samen met mijn zusje af naar Amsterdam voor het concert van Rihanna!

Vandaag heb ik iets voor jullie wat ik laatst op Instagram (hier) tegenkwam: spinazie-ijsblokjes! Yep, you read that right. Dat ik daar nooit eerder aan heb gedacht, want het is voor mij echt life-changing, haha! Wie weet doen jullie dit altijd al, maar ik had het in ieder geval nog niet eerder gezien. Ik vind het geniaal. Elke week koop ik zo’n grote zak verse spinazie, maar die gaat in mijn eentje dus nóóit op… maar door de spinazie te blenden met wat water en daarna in ijsblokjesvorm in de vriezer te doen, gebruik je je spinazie toch én heb je zo ook altijd spinazie bij de hand voor in smoothies!

001
027
023
024

Mmmmm, groene smurrie! ;)

020
022
002
003

Nou ziet het er niet speciaal aantrekkelijk uit, maar ik moest het wel even in beeld brengen natuurlijk! Het eindresultaat mag er wel wezen, vind ik. Zijn die hartjes niet hartstikke schattig? ;) Als ik nu een smoothie maak, gooi ik er 2 of 3 van deze hartjes bij!

Wat vind jij? Superhandig of wat-moet-ik-ermee?

xoxo2

gepost op 24/06/2013 in In de keuken

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴