Leuke plekjes in Delft: Kek
018

Volgens mij had ik ooit eens genoemd dat ik leuke plekjes in Delft ging laten zien! Er zijn er een veel, en ik ben nog steeds van plan er een lopende serie van te maken. Vandaag laat ik jullie Kek zien, een supergezellig en hip plekje waar ik het afgelopen jaar best vaak te vinden was. Het is een ontbijt- en lunchplekje waar je súperlekker (en gezond!) kunt eten, en waar je meteen ook kunt shoppen. Ze hebben er namelijk heel veel leuke spulletjes voor in huis staan, bijna alles wat je ziet is ook te koop. Hoe tof!

Echt, ik vind volgens mij álles wat ze binnen (en buiten) hebben staan heel leuk. Inclusief hoe het menu eruit ziet en ook bijna alles wat op het menu staat. Ze hebben er genoeg vegetarische opties, dus dat is al een heel pluspunt! Verder word ik ook altijd blij als er sapjes/smoothies op het menu staan, en die zijn natuurlijk ook huisgemaakt. Super!

013
007
008
011

Tot nu toe ben ik alleen nog maar rond lunchtijd bij Kek geweest, dus iets anders dan de lunchopties heb ik nog niet geprobeerd. Des te meer reden om vaker langs te gaan natuurlijk ;-) Het menu wisselt ook, afhankelijk van het seizoen. Dit broodje is er een met gekarameliseerde pompoen, superlekker!

009
012

(Eén ding: als je niet zo van rucola houdt, moet je dat van tevoren zeggen, want je krijgt me toch een berg rucola bij je broodje!)

015
014
016
017

Als het lekker weer is kun je ook buiten gaan zitten, heerlijk. Er is alleen niet heel veel plek buiten, dus meestal moet je net geluk hebben dat er een plekje vrij is, of dat er net iemand weggaat! Ohja, wat ook heel lekker is bij Kek: de huisgemaakte ijsthee! Aanrader. De prijzen zijn goed te doen, misschien iets boven gemiddeld. Maar je krijgt er genoeg voor terug. Hier vind je Kek:

Kek Delft
Voldersgracht 27
2611 EV Delft

xoxo2

gepost op 13/07/2015 in Lifestyle

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴