Let’s make a salad

Oké, eigenlijk doe ik dus niet meer aan voornemens… maar gezond eten is wel iets waar ik me mee bezig probeer te houden. Uiteindelijk wil ik gezond eten als gewoonte hebben (stiekem is dat wel een beetje een voornemen, maar ik noem het gewoon niet meer zo). Anyway, de ingrediënten op de foto hierboven gebruikte ik om een (heerlijke!) salade te maken. Dit zijn ze, op een rijtje:

  • Slamix met rucola
  • Komkommer
  • ½ gele paprika
  • 1 (vlees)tomaat
  • Geitenkaasschaafsel

En dan is het eigenlijk gewoon een kwestie van alles klein snijden en bij elkaar gooien! ;)

Als laatst natuurlijk nog het geitenkaasschaafsel er overheen! En dan is dit het resultaat, mmm:

xoxo2

gepost op 8/04/2011 in In de keuken

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴