Lente: wishlist & outfitinspiratie in pastel
5 apr 2016 / Kleding & zo, Wishlist

Ook al is de lente officieel al begonnen, het voelt nog steeds alsof de lente nog in aantocht is. Dat voel je ook direct als je naar buiten stapt, het is “net niet lente”. Al ben ik al lang blij dat het niet vriest en sneeuwt. ;-) Dat is voor de winter. De lente is – zoals voor velen denk ik – mijn favoriete seizoen. Zodra de temperaturen weer oplopen, de zon achter de wolken vandaan komt en de vogeltjes fluiten word ik vrolijk. In de lente voel ik me lichter! In het voorjaar ben ik ook plotseling onbewust extra geïnteresseerd in pastelkleurige kleding en spulletjes. Want van die lichte, vrolijke kleurtjes… dat hoort toch bij dit seizoen?! Ik stelde een wishlist samen: het thema is duidelijk volgens mij!

Ik moet écht weer gaan hardlopen, daar schreef ik al over. Oeps, ik ben nog steeds niet geweest… maar geloof het of niet: vandaag ga ik. Online shoppen voor sportkleding geeft ook altijd een bepaalde motivatie, vind je niet? Je moet natuurlijk wel echt sporten om nieuwe kleding te kopen… ;-) Natuurlijk shopte ik ook wat dingetjes voor in het huis bij elkaar, niet te missen. Eigenlijk is dit hoe ik wil dat mijn lente eruit gaat zien (materieel gezien dan):

esprit_lentewishlist

De hardlooptops (€29,99), lange legging (€44,99), driekwartlegging (€39,99) en de sportbh (€39,99) zijn van de sportcollectie van Esprit. De Instax Mini vind je voor €65 bij HEMA. De klok (€17,95) is van IKEA, de kussenhoes (€9) is van Kwantum, het gele vaasje vind je voor €3 bij HEMA. De (vegan!) sneakers (€59,99) en de vrolijke zonnebril (€39,90) zijn van Esprit.

hearts

Om meteen vrolijk van te worden, toch? En hoe tof is het dat Esprit een aparte categorie heeft met vegan schoenen (zie hier)? Sinds ik vegetarisch eet, hou ik me ook steeds meer bezig met van welk materiaal mijn spullen zijn gemaakt. Ik heb niks in bezit dat van echt leer is, en daar was ik dus wel blij mee. Nu let ik er dus ook op wanneer ik iets nieuws wil kopen. Met imitatieleer of -bont heb ik trouwens geen probleem, dat draag ik wel gewoon. Mits ik het mooi vind natuurlijk. ;-) Omdat ik bovenstaande sneakers zo lekker licht en lenteachtig vind, maakte ik ook nog een outfit met ze. Ook omdat dat gewoon zo leuk is om te doen!

outfit

Zo’n rok is niet iets waar ik snel voor zou kiezen, maar dat is eigenlijk alleen omdat ik het nog nooit hebt geprobeerd. Ik vind dit in ieder geval een toffe combinatie en als het voor mijn neus zou liggen zou ik het zeker aantrekken! Simpel, casual en lekker licht: precies waar ik van hou in de lente.

Kom nu maar op met die heerlijke, zonnige lentedagen!

xoxo2

TAGS: , , ,

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy