Last year’s November in blue

Ondanks dat ik er een beetje (erg) heimwee van krijg, kijk ik met heel veel plezier naar de foto’s die ik vorig jaar op Curaçao maakte – en ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden om te zien! Het is tijd voor een terugblik op November 2012, dit keer met een blauw thema; het is geen Curaçao zonder blauwe luchten & blauwe zeeën!

001
001

008
003
002
002
015

Net als in de vorige flashback zijn alle foto’s gemaakt op mijn stageplek. Overduidelijk een ideale fotografieplek, als je dat zo ziet hè? Fotogeniek, dat was het daar zeker weten. Maar uiteindelijk is Nederland net zo fotogeniek – het heeft ieder zo zijn eigen charmes, niet waar?

PS. ik hoop echt binnenkort een camera aan te kunnen schaffen, ik kan niet wachten tot ik weer (héél) veel foto’s kan maken! Komt er weer eens nieuw beeldmateriaal voorbij hier ;)

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴