Köln Diaries #2: Grijze lucht & mooie uitzichten
2 aug 2017 / Reizen
Hoe leuk, ♥ Harry Potter! Mijn tweede dag in Keulen was er een waarop ik heel veel kilometers heb gewandeld. Oké, dat deed ik elke dag daar wel, maar deze dag heb ik extra veel gelopen. Omdat ik daar zin in had & de stad graag verder wilde verkennen. Sowieso wilde ik heel graag de brug bij het station over lopen. Op de heenreis had ik al gezien dat dit ook zo’n brug is die volhangt met sloten. Supertof om te zien en te fotograferen natuurlijk. Het was een bewolkte, grijze dag, maar dat geeft de foto’s juist wel een interessant sfeertje vind ik :-)

Mijn ochtend begon met broodjes met boter (vegan, of course) in het hotel, waarna ik op pad ging richting de dom en het station. Natúúrlijk bleef ik weer hangen bij alle bloemen en planten die daar groeiden, ik kan het echt niet laten ze op de foto te zetten. Love it. Natuurlijk kreeg de dom van Keulen ook een (hoofd)rol in mijn foto’s.
Ik denk dat ik wel uren had kunnen doorbrengen op de brug. Al die sloten, een mooi uitzicht over de Rijn, en hoe verder je loopt, hoe beter je de dom kunt zien. Zo gaaf! En de brug zelf mag er ook wezen.
Tegen de tijd dat ik aan de overkant was aangekomen, begon het ongeveer te regenen. Ik heb nog een aantal foto’s met mijn spiegelreflex gemaakt, maar ben daarna toch maar overgestapt op mijn iPhone. Vind het ook heel tof om daarmee te fotograferen! Is toch heel anders, en ook best wel een kunst. Deze foto’s maakte ik met mijn telefoon:
Die eerste panoramafoto is misschien een tikkeltje overdreven, want de brug heeft natuurlijk helemaal geen bocht van 90 graden erin, maar ik vond ‘m toch wel erg gaaf zo. De rest van mijn tweede dag in Keulen was één grote shoppingtrip waar ik geen foto’s van heb ;-) Wél van de dingen die ik kocht, maar dat komt nog…

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven