Keep holding on to that Spring feeling!
043

Zo, mijn blog is weer online! Ik had een foutje gemaakt in mijn codering, waardoor ik m’n layout niet meer goed kreeg… dus besloot ik maar een hele nieuwe te maken ;-) Ik word er zelf helemaal vrolijk van! Jammer dat het weer niet erg lenteachtig is de laatste dagen, maar dat gaat vast snel weer komen! Tot die tijd behoud ik mijn lentegevoel door de foto’s die ik pasgeleden in de Keukenhof maakte terug te kijken. Ik wil jullie deze fijne lentesfeer natuurlijk niet onthouden, dus bij deze een eerste selectie bloemenfoto’s!

045
040
049
050
053
054
052
041
042
044

Fantastische kleurtjes, nietwaar? Eén van de bovenstaande foto’s vormde ook de inspiratie voor deze layout! Ik heb me weer reuze vermaakt in de Keukenhof dit jaar. Elk jaar ga ik er samen met mijn moeder heen en dan maken we allebei bijna ontelbaar veel foto’s. Het is de fotografiehemel voor ons ;-) Als jullie het leuk vinden, zal ik de komende tijd vaker wat Keukenhof-foto’s delen!

xoxo2

gepost op 12/05/2014 in Fotografie

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴