It’s been a while
12 jun 2011 / Dagelijks leven
Long time no blog, I know! Ik ben de laatste tijd nogal druk geweest met stage, werken & het leven ;) En daar komt nog bij dat: a. mijn geliefde 50mm-lens kapot is gegaan, en daarna ook die van mijn moeder die ik kon lenen. Nachtmerrie!!! b. mijn laptop het begaf, door een of ander virus. Inmiddels is Windows opnieuw geïnstalleerd en doet-ie het weer helemaal. Gelukkig geen bestanden (foto’s!) kwijtgeraakt! Qua technologie zit het me niet mee de laatste tijd… een week geleden deed m’n hele camera het zelfs niet meer, omdat er vloeistof in terecht was gekomen. Gelukkig deed-ie het maar tijdelijk niet, dus ik kan gewoon nog foto’s maken! Helaas dus wel met een andere lens dan de 50mm… En omdat een post op mijn blog niet compleet is zonder foto’s… een aantal random foto’s van de afgelopen tijd!

Mijn nieuwe favoriete zonnebril! Hij is van de HEMA.

Een mini-mini sneak peek van mijn kamerfoto’s! Ja ja, ik heb overzichtsfoto’s van m’n studentenkamer gemaakt… eindelijk!!

Favoriet armbandje (en een lichtroze nagellak waar ik binnenkort over blog!)

Ik hoop nu weer in m’n blogritme te komen, ik heb het wel even gemist hoor! Ik had er gewoonweg even de tijd en/of de energie niet voor :)

Oh, nog even iets leuks: ik ga morgen naar Pinkpop!!! Ben nog nooit op zo’n festival geweest, dus ben erg benieuwd!

Fijne Pinksteren nog!

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven