iPhone decoration

Zoals jullie denk ik wel weten, heb sinds een tijdje een iPhone (die nu ook daadwerkelijk als telefoon werkt, mijn abo is pas geleden eindelijk ingegaan!). Eén van de leuke dingen aan een iPhone is dat er zóveel leuke, verschillende hoesjes & covers voor zijn!

Ik blogde al eerder over mijn roze backcover en inmiddels heb ik er drie nieuwe bij! In deze post wil ik er eentje laten zien, de anderen volgen binnenkort. ;)

Dit is denk ik mijn favoriet. Hij is niet van een glad materiaal, maar hij heeft een beetje een textuur; het houdt lekker vast! (en de backcover zelf is prachtig, natuurlijk) Check it out:

Ik heb dit hoesje (en de anderen) trouwens besteld bij dinodirect.com, ideale website: superveel keuze, alles is vrij goedkoop & je betaalt geen verzendkosten :)

xoxo2

gepost op 29/08/2010 in Shoppen

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴