In the kitchen: apricot blueberry smoothie
008-2

Mmmm, niks is lekkerder dan vers fruit! Ik kocht laatst – voor het eerst in mijn leven – een hele hoop verse abrikozen. Die moest toch echt eens een keer proberen! Verder kwam ik bij de Lidl een superaanbieding tegen: 500 gram blauwe bessen voor maar 1,99. Euhm, daar móest ik gebruik van maken! Ik maakte met een berg bessen en abrikozen dit lekkere ontbijt :-)

006
008
009
007
003
001

Uiteindelijk deed ik dit in de smoothie: een bakje blauwe bessen4 abrikozeneen klein handje spinazie, sap van 2 sinaasappels en ½ banaan. De rest van de banaan + nog een hele heb ik in de vriezer gedaan; daar ga ik heerlijk ijs van maken! De rest van de abrikozen at ik los bij mijn smoothie. Ze waren te lekker om allemaal te blenden! ;-) Hoop dat dit recept jullie inspireert :-) Sowieso zijn verse abrikozen echt een aanrader, ook heerlijk om als snack te eten!

xoxo2

gepost op 6/08/2014 in In de keuken

TAGS: , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴