In the kitchen: apricot blueberry smoothie
gepost op 6/08/2014 in In de keuken
008-2

Mmmm, niks is lekkerder dan vers fruit! Ik kocht laatst – voor het eerst in mijn leven – een hele hoop verse abrikozen. Die moest toch echt eens een keer proberen! Verder kwam ik bij de Lidl een superaanbieding tegen: 500 gram blauwe bessen voor maar 1,99. Euhm, daar móest ik gebruik van maken! Ik maakte met een berg bessen en abrikozen dit lekkere ontbijt :-)

006
008
009
007
003
001

Uiteindelijk deed ik dit in de smoothie: een bakje blauwe bessen4 abrikozeneen klein handje spinazie, sap van 2 sinaasappels en ½ banaan. De rest van de banaan + nog een hele heb ik in de vriezer gedaan; daar ga ik heerlijk ijs van maken! De rest van de abrikozen at ik los bij mijn smoothie. Ze waren te lekker om allemaal te blenden! ;-) Hoop dat dit recept jullie inspireert :-) Sowieso zijn verse abrikozen echt een aanrader, ook heerlijk om als snack te eten!

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy