Ik ben jarig!
20 mrt 2016 / Dagelijks leven

It’s my birthday, wooo! Vandaag mag ik alweer 26 kaarsjes uitblazen. Maar dat doe ik niet, want da’s zo zonde van mijn mooie glitterletters. ;-) Zesentwintig worden, daar kan ik dan weer niet omheen. Niet dat ik dat erg vind, want hé, het is hartstikke een mooie leeftijd. En wat gaat het een mooi zevenentwintigste levensjaar worden, ik voel het.

Vandaag zal ik een groot deel van de dag spenderen in het nieuwe huis, want er is werk aan de winkel: onze nieuwe garderobekasten in elkaar zetten. We hebben straks drie meter aan kast, dus het is best een klus. Maar wel een leuke! Al kijk ik stiekem nóg meer uit naar het inrichten van de kast. Da’s het allerleukste, nietwaar? Ik vier dus vandaag niet uitgebreid mijn verjaardag – dat komt als we verhuisd zijn! -, maar om me tóch meer jarig te voelen bakte ik (gister al) een boterkoek. Ook omdat dat gewoon superlekker is natuurlijk. Het stond al zo lang op mijn lijstje: boterkoek bakken. Dat kan ik nu afstrepen én ik kan met een heerlijke punt (of twee) mijn 26e verjaardag vieren!

Happy Sunday! Wat doe jij vandaag?

xoxo2

TAGS:

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy