I went (stationery) shopping

Zet me in een winkel waar ze opschrijfboekjes, pennen, washitape en dergelijke hebben en ik kom er pas uren later uit… mét een tas vol aankopen natuurlijk ;-) Zo ging dat ongeveer toen ik laatst ‘even’ naar de Action wilde. Ik kwam allerlei leuke spulletjes tegen en voor ik het wist was het een uur verder en stond ik in de rij bij de kassa met een hele hoop toffe spulletjes. Ik kocht vooral veel papier en washitape met leuke printjes, omdat ik op ’t moment een planner aan het inrichten ben en in de toekomst ook mooie dingetjes wil maken voor in een Filofax-planner (die ik binnenkort heb – I’m so excited!!). Daar zijn dit soort spulletjes natuurlijk perfect voor! Kijk je mee naar mijn buit?

052
048
053
040
070
066
069
068
067
064
073
071-2

Is ’t niet geweldig allemaal? Ik vind in ieder geval van wel… ik kan niet wachten ermee aan de slag te gaan! Van deze spulletjes is alleen het prullenbakje niet van de Action; die kocht ik bij Big Bazar voor 1,99. Ik ben helaas het bonnetje van de Action kwijt (oh ik kan soms zo slordig zijn), maar volgens mij kostten alle ‘boekjes’ met papier rond de 2,49 per stuk. De washitape kostte – als ik het goed heb – 0,99 per twee stuks en de notitieboekjes waren ook zo’n 0,99 voor 6 stuks. Goedkoop in ieder geval! Ik ben zo blij met mijn aankopen! Vooral met de papieren: er zitten zulke mooie bij. Ook een hele hoop met glitters (en veel roze)… wat wil een meisje nog meer?!

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy