I went online window shopping
13 jan 2014 / Kleding & zo

Omdat ik de laatste tijd op een (extra streng) budget leef, is uitgebreid shoppen er – helaas helaas – even niet bij. Maar gelukkig bestaat er zoiets als windowshoppen. Online windowshoppen, welteverstaan! En dat, mensen, is iets waar ik uren aan kan besteden (verspillen). Er bestaan zoveel mooie dingen die ik (ooit, some day) in mijn bezit wil hebben! Ik vind het daarom heel leuk dat er zoiets als Fashionchick bestaat. Heerlijk scrollen door mooie schoenen, kleding en accessoires… en het leukste? Als je verliefd bent op een item, klik je één keer en het item zit in je kledingkast. Virtuele kledingkast, dat dan weer wel, maar zo heb je mooi al je droomitems op één plek. Kan je er elke dag (elk uur) zuchtend doorheen scrollen ;-)

Bij deze: 10 paar schoenen die ik per direct aan zou willen trekken, en 2 outfits waar hetzelfde voor geldt!

shoes

#1 / #2 / #3 / #4 / #5 #6 / #7 / #8 / #9 / #10

outfit1

trui /  broek / ketting / schoenen

outfit2

trui / ketting / broek / schoenen

Hardlopen is de laatste tijd mijn grote liefde (na fotografie, obviously). Daarom heb ik in (online) winkels bijna alleen nog maar oog voor hardloopschoenen. Of hardloopkleding. Leggings zijn ook nog nooit zo interessant geweest. En omdat ik verder alleen maar in het verlengde van hardlopen lijk te kunnen denken, heb ik ook vooral zitten kwijlen bij een groot aantal sneakers. Sportief is mijn nieuwe look ;-) Als je de rest van mijn (groeiende) wensenlijstje wil zien, kun je mijn Fashionchick-profiel bekijken. Of volgen, mag ook ;-)

Wat is jouw recente kledingobsessie? En wat vind je van mijn droomsneakers en -outfits?

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven