I love… pink pants, two ways
13 sep 2011 / Kleding & zo

Een roze broek, hoe awesome is dat? Lastig te combineren, was mijn eerste gedachte. Ik besloot eens te kijken naar manieren om ‘m te combineren & deze twee outfits zou ik zo dragen! Mits ik een roze broek zou hebben, natuurlijk… die zet ik op m’n wishlist! ;) Alles is trouwens van H&M (ik was lekker aan het rondsurfen in de online shop).

Ik ben er nog niet over uit of ik daadwerkelijk de roze broek zou dragen, maar de inspiratie heb voor outfits heb ik in ieder geval!

Roze broek: hot or not?

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy