I love… a pink sundress, two ways
9 mei 2012 / Kleding & zo, Sponsored

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat ik schreef dat ik eigenlijk bijna nooit jurkjes draag. Oké, ik ben nog steeds geen echte ‘jurkjesdraagster’, maar ik moet wel zeggen dat het aantal jurkjes dat in mijn garderobe hangt steeds meer toeneemt! Waar ik me eerst nooit zo prettig voelde met een jurkje aan, draag ik nu – af en toe, dat wel – graag een jurkje. En de lente en zomer zijn natuurlijk dé seizoen bij uitstek om jurken te dragen! Daarom ben ik op zoek gegaan naar een leuk, zomers exemplaar (die ik graag in mijn bezit zou willen hebben!) en heb ik deze op twee manieren gecombineerd – zoals ik dat al eerder deed met een roze broek. Het is één outfit voor een shopdagje en eentje voor een (zomer)avondje uit geworden :)

Ik zou dit zo dragen voor een dagje shoppen! Een lekker simpel outfit met één of twee opvallende items: helemaal mijn ding. En natuurlijk ga ik voor platte schoenen voor een dagje lopen, lopen en nog meer lopen. Van de combinatie hakken dragen + veel lopen ben ik (helaas) nog nooit blij geworden! ;) Het tasje en de ballerina’s komen van de H&M. Het middelpunt van het outfit – het jurkje -, plus het vestje, de oorbellen en de armbanden zijn van Esprit!

En dan het avondoutfit! Wat specifieker: het outfit voor een avondje doorbrengen op het terras. Tenminste, ik zou deze schoenen in ieder geval niet uitkiezen voor een avondje dansen ;) Dit geweldige paar schoenen komt van Asos, het vest, tasje en de oorbellen (deel van een set van 4) vond ik bij H&M en het jurkje en de schattige bloemenring zijn van Esprit!

Wat vind jij van dit schattige zomerjurkje? Hoe zou jij ‘m combineren?

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy