Healthy: motivating myself (and you)
gepost op 21/01/2014 in Lifestyle
collage

Ik moest nodig weer even geïnspireerd raken en opnieuw gemotiveerd raken om weer wat gezonder te gaan eten! In mijn stressvolle afstudeertijd (vooral de laatste helft) heb ik mijn gezonde eetpatroon een beetje (bijna helemaal) laten varen. Yep. Dat doet stress met mij, blijkbaar! Ik heb foto’s en recepten van mijzelf uit 2013 zitten terugkijken, en wat at ik lekker én gezond.

Wat dacht je van al die heerlijke stapels pannenkoeken die ik als ontbijt at? Of het courgette-dadelbrood dat ik improviseerde, wat was dat verrassend lekker! Ik heb ook gelijk weer zin om smoothies te maken, de lekkerste snack ever te maken of gezonde brownies te bakken. Of heb ik meer zin in groene spinaziepannenkoeken (zoveel lekkerder dan het klinkt!), of een bak havermout met fruit? Dan heb ik het nog niet eens over de scrambled eggs in de puntpaprika, of de bergen salades die ik at ;-)

Conclusie: soms moet je jezelf er weer even aan herinneren hoe lekker gezond eten kan zijn! En: dat ‘zondigen’ (want het is eigenlijk niet verkeerd) ook gewoon mag. Het kan best samen, gezonde voeding én pizza, cakejes en frikandelbroodjes (met mate) ;-) Als je er maar van geniet en je er goed bij voelt! Bij mijn huidige voedingspatroon voel ik me niet zo goed, dus daar ga ik verandering in brengen!

Hoe voel jij je over jouw voedingspatroon?

PS. ik maakte een Tumblr-blog voor hardloop-, fitness- en voedingsinspiratie!

xoxo2

21 jan 2014 / Lifestyle

TAGS: , ,

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy