Healthy food: salad with avocado & pistachios
gepost op 4/07/2012 in In de keuken

Volgens mij is het inmiddels wel duidelijk dat ik hou van salades! Toen ik mijn dagelijkse dosis blogs aan het lezen was (via Bloglovin’ natuurlijk), kwam ook de blog van Sabine – Some Like It Raw – langs. Omdat ik grote interesse heb in gezond eten (en verschillende manieren/’diëten’ om gezond te eten), ben ik even gaan neuzen tussen de recepten en kwam ik een ‘Signature Salad‘ tegen die ik besloot te gaan maken! Ik heb het recept wel iets aangepast, mijn versie zie je hieronder.

Wat heb je nodig?
 • een zak rucola
 • 2 (eetrijpe!) avocado’s
 • ½-1 rode ui
 • 1 zakje mozzarella
 • een bakje cherrytomaatjes
 • pistachenoten
 • een beetje zout
Wat moet je doen?
 1. Doe als eerst de rucola (zoveel je wilt) in een (salade)bak.
 2. Snij de avocado’s open, verwijder de pit en snij de avocado in blokjes (dit kan je doen terwijl de schil er nog omheen zit – snij een diagonaal ‘patroon’ van blokjes, deze kun je er daarna uitscheppen).
 3. Halveer de tomaatjes.
 4. Snij de ui in stukjes.
 5. Strooi de pistachenoten over de salade.
 6. Doe daarna nog wat zout over je salade, roer het door en smullen maar!

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy