Gosh – Stardust: Million Stars
gepost op 7/03/2016 in Nagellak
90mm, f/2.8, ISO 100, 1/125s

Ik kocht laatst een nieuw potje nagellak. Ja, dat is best bijzonder, want dat had ik al héél lang niet meer gedaan. Als je m’n blog al langer volgt, dan weet je dat het een paar jaar terug juist bijzonder was als ik géén nieuwe nagellak had gekocht. Ik schreef al eerder over hoe mijn liefde voor nagellak veranderd is, maar zoals die woorden al suggereren: die liefde is er gewoon nog wel. Ik kwam deze nagellak van Gosh tegen in de aanbiedingenbak van Kruidvat; hij kostte nu maar 2 euro. Gosh heb ik altijd een fijn merk gevonden en zo’n lakje als deze – geloof het of niet – had ik nog niet in mijn collectie. Dus hij ging mee! En ik ben blij dat ik ‘m heb gevonden, want het is een prachtige nagellak.

(als je je muis boven een foto houdt, kun je de instellingen zien waarmee ik de foto heb gemaakt)

006
003
008
009
011
007
014
015

Dekking: twee laagjes
Droogtijd: na ongeveer 30 minuten deed ik alles weer zonder voorzichtig te doen.
Kwaliteit: er mist na 1 dag een héél klein randje bovenaan elke nagel.

Zo leuk om weer een post over nagellak te maken! Heerlijk ook om te fotograferen. Dit is een mooi ‘neutraal’ kleurtje, maar dan met iets bijzonders. Zoals je ziet zijn de glittertjes in de lak veelkleurig. Geeft een heel mooi effect! Met een beetje geluk kun je deze nog vinden tussen de aanbiedingen bij Kruidvat! :-)

xoxo2

7 mrt 2016 / Nagellak

TAGS: , , , ,

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy