Good morning: orange-berries-cinnamon smoothie
gepost op 17/02/2014 in In de keuken
030

Er is weer een nieuwe week aangebroken; nieuwe week, nieuwe kansen! Elk moment is eigenlijk hét perfecte moment om met een nieuwe goede gewoonte te beginnen, maar omdat maandag de eerste dag van de week is, is het extra toepasselijk ;-) De laatste tijd was ik mijn gezonde voedingspatroon een beetje uit het oog verloren, maar ik heb ‘m weer gevonden! Ik maakte deze hele smakelijke smoothie, maar natuurlijk niet voordat ik alles uitgebreid fotografeerde. Héérlijk om daar mee bezig te zijn. Bij deze heb ik voor jullie het beeldmateriaal én natuurlijk het recept van de smoothie!

013
023
022
019
018
017
016
Dit gaat er in de blender:

Sap van 4 sinaasappels, grote hand spinazie, blauwe bessen en frambozen, één kiwi, kaneel (ongeveer ¾ theelepel), een theelepel chiazaadjes en een beetje water.
De amandelen op de foto zijn meer een snack voor erbij ;-)

025
026
031
029
027

Geniet!

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy