Good morning: orange-berries-cinnamon smoothie
030

Er is weer een nieuwe week aangebroken; nieuwe week, nieuwe kansen! Elk moment is eigenlijk hét perfecte moment om met een nieuwe goede gewoonte te beginnen, maar omdat maandag de eerste dag van de week is, is het extra toepasselijk ;-) De laatste tijd was ik mijn gezonde voedingspatroon een beetje uit het oog verloren, maar ik heb ‘m weer gevonden! Ik maakte deze hele smakelijke smoothie, maar natuurlijk niet voordat ik alles uitgebreid fotografeerde. Héérlijk om daar mee bezig te zijn. Bij deze heb ik voor jullie het beeldmateriaal én natuurlijk het recept van de smoothie!

013
023
022
019
018
017
016
Dit gaat er in de blender:

Sap van 4 sinaasappels, grote hand spinazie, blauwe bessen en frambozen, één kiwi, kaneel (ongeveer ¾ theelepel), een theelepel chiazaadjes en een beetje water.
De amandelen op de foto zijn meer een snack voor erbij ;-)

025
026
031
029
027

Geniet!

xoxo2

gepost op 17/02/2014 in In de keuken

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴