Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

FollowHappy list
Fotograferen ♥ hardlopen ♥ (vegan) food ♥ lezen ♥ lijstjes ♥ pinguïns ♥ bokeh ♥ home ♥ schilderen ♥ The War On Drugs ♥ Muse ♥ Earl Grey-thee ♥ Murakami ♥ David Mitchell ♥ INFJ
(wat jij?)

Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


CategorieënDisclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.


Good morning: green apple ‘mojito’ smoothie
3 mei 2014
005-2

Het is weer tijd voor een groene smoothie-recept! Ik vind deze combinatie zo lekker, het doet me altijd een beetje denken aan een mojito – door de verse munt – en daar hou ik wel van. Klinkt het al goed? Ik vind van wel 😉 Door naar het recept!

012
007
009
008
011
010
006
003
002
001

Wat er in zit: 2 Golden Delicious-appels1 takje verse muntsap van ½ citroen, 2 grote handen spinaziewater. Het water is bij deze smoothie belangrijk, want door de appel wordt ‘ie al snel te dik! Je kunt altijd meer water toevoegen als je de smoothie wat dunner wil hebben!

Doe jij aan groene smoothies? Heb je deze combinatie weleens geprobeerd?

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy