Good morning: green apple ‘mojito’ smoothie
005-2

Het is weer tijd voor een groene smoothie-recept! Ik vind deze combinatie zo lekker, het doet me altijd een beetje denken aan een mojito – door de verse munt – en daar hou ik wel van. Klinkt het al goed? Ik vind van wel ;-) Door naar het recept!

012
007
009
008
011
010
006
003
002
001

Wat er in zit: 2 Golden Delicious-appels1 takje verse muntsap van ½ citroen, 2 grote handen spinaziewater. Het water is bij deze smoothie belangrijk, want door de appel wordt ‘ie al snel te dik! Je kunt altijd meer water toevoegen als je de smoothie wat dunner wil hebben!

Doe jij aan groene smoothies? Heb je deze combinatie weleens geprobeerd?

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴