Flashback: last year’s July

Het leek me leuk om ook deze maand een flashback te doen; eens kijken hoe juli 2012 was! Die maand draaide voor mij vooral om (heel veel) voorbereidingen voor mijn stage op Curaçao, maar ik ben ook nog eventjes op vakantie geweest met mijn familie, ik heb drie fantastische dagen in Londen doorgebracht en ik heb heerlijk gesport & heerlijk gegeten ;)

006
007

Op vakantie met m’n familie, in een park waar ook allemaal konijntjes leefden. Heel leuk – vooral voor m’n neefje, die vond ze heel interessant!

001

Ik vond de perfecte oranje nagellak: van mijn favoriete merk én met 50 procent korting!

001

Samen met mijn vader maakte ik het lekkerste kipgerecht dat ik ooit heb gegeten! Ik was vorig jaar al van plan deze nog op mijn blog te zetten, maar heb ik nooit meer gedaan… ideetje?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een paar dagen voor de Olympische Spelen zouden beginnen was ik samen met een vriendin in Londen. Wat een stad, I loved it! 

001

Bij de Primark in Londen kocht ik deze armband. Het is nog steeds mijn favoriet :)

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie van dingen en gebeurtenissen in de maand juli… al het papierwerk voor mijn stage heb ik niet vastgelegd ;) Pfoe, wat was dat allemaal een gedoe! Maar: het was het helemaal waard! Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan mijn tijd op Curaçao denk… :)

Ook al is het alweer de 9e, ik wens jullie alsnog een superfijne maand juli toe! Hopelijk is de hele maand gevuld met heerlijke zonnige dagen ♥

xoxo2

gepost op 9/07/2013 in Fotografie

TAGS: , , , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴