Flashback: last year’s December

Happy December, lovelies! De laatste maand van het jaar alweer… een maand vol feestdagen, lekker eten en samenzijn met vrienden en familie. Het begin van een nieuwe maand betekent op mijn blog maar één ding: een terugblik op vorig jaar! December bracht ik vorig jaar door op Curaçao, kijk je mee naar hoe de maand er voor mij uitzag?

sharks

Normaal maakte ik tijdens mijn stage dit soort foto’s, maar ik mocht ook zelf een keer de haaien (het zijn verpleegstershaaien) aaien, vasthouden en voeren! Supertof!

001-2

We gingen met een paar huisgenootjes een weekendje weg naar Bonaire, wat was dat heerlijk zeg! Bonaire is een mooi en fijn eiland! Mijn foto’s van de trip kun je hier, hier én hier zien :)

fb4

De kerstsfeer was ook volop aanwezig op Curaçao! Raar hoor, om kerstbomen en -verlichting te zien terwijl je buiten rondloopt in je shorts en je slippers en om een kerstdiner te eten aan het strand!

004

Natuurlijk spendeerde ik de meeste tijd op mijn stage, waar ik maar al te graag gebruik maakte van alle fotomogelijkheden (dolfijnen, vooral). Dit is één van de baby-dolfijnen (die zal nu al wel een stuk groter zijn!) bij de Dolphin Academy.

Hoe lief! Dit zijn moeder en dochter :)

Wat ik vooral veel heb gedaan: genieten van de zon!

xoxo2

gepost op 2/12/2013 in Curacao + Fotografie

TAGS: , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴