Even niet hardlopen
gepost op 31/03/2016 in Hardlopen
001

Ik heb al bijna vier (4!!!) weken niet hardgelopen. Zo, het hoge woord is eruit. De laatste keer dat ik mijn hardloopoutfit aantrok was op 7 maart. Maar hoe komt dat dan? Tja. Mijn motivatie is een beetje verdwenen. Zelfs foto’s op Instagram motiveerden me niet meer, het liefst sloeg ik ze zelfs over. What’s wrong with me?!

Het begon met gebrek aan motivatie. Dat hele hardlopen zag ik even niet meer zitten. Die periodes van ‘wat minder lopen’ heb ik wel eens vaker gehad, elke hardloper wel, denk ik. Al heb ik volgens mij sinds ik echt regelmatig hardloop (oktober 2013) nooit langer dan twee weken de hardloopschoenen in de kast laten staan. Dit keer werd mijn hardlooploze periode verlengd door het feit dat mijn vriend en ik gingen verhuizen. Dat kost natuurlijk veel tijd en energie! En omdat ik toch al niet zo’n zin had om te gaan lopen, liet ik het hele hardlopen even varen.

Misschien ken je het wel: hoe langer je niet loopt, hoe moeilijker het wordt om weer te gaan. Meestal is de stap naar buiten zetten het moeilijkste, maar nu trek ik zelfs mijn hardloopkleding niet aan. Ik plan niet om te gaan hardlopen. Het verste dat ik ben gekomen de laatste tijd is ’s ochtends in plaats van normale sokken hardloopsokken aan doen, haha. Onder het mom van ‘misschien vandaag ergens’.

Waar wil ik nu heen met dit stukje? Nou, ik moet weer gaan hardlopen. Ik wíl weer gaan hardlopen. Want stoppen met hardlopen, dat nooit! Nu ik dit schrijf realiseer ik me pas echt hoe lang geleden het is. Ik heb tijd, ik heb geen last van een blessure, het weer is heerlijk en ja, ik mis het ook wel. Conclusie: gaan met die banaan. Als de motivatie nog niet komt, moet ik mezelf maar gaan dwingen volgens mij… ;-)

Hoe motiveer jij jezelf om te gaan hardlopen (of sporten)?

xoxo2

31 mrt 2016 / Hardlopen

TAGS:

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy