Een zomers middagje in de tuin (+ kattenfoto’s)
011

Vrijdag had ik een soort ‘familiemiddag’; ik fietste eerst richting mijn zusje + neefje, daarna kwamen onze ouders en gingen we langs een tuincentrum. Met een zwembadje in de achterbak reden we weer terug en de rest van de middag waren we in de tuin van mijn ouders te vinden, inclusief opgepompt zwembadje en een heel blij neefje! Ik had mijn camera bij me en maakte een hoop foto’s om de dag zo vast te leggen. Ik maakte die ochtend ook foto’s van de twee kleinste poesjes van mijn zusje, zo schattig zijn ze! (Jammer dat ik allergisch ben voor katten… anders had ik ook wel zo’n leuk huisdier gewild!)

009
007
001
004
003
005
006
010
017
018
019
021
026
022

Heerlijk, zo’n relaxed dagje. En ik heb weer heerlijk gefotografeerd, daar word ik zo blij van!

xoxo2

gepost op 12/07/2015 in Dagelijks leven

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴