Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?


FollowHappy list
Fotograferen ♥ hardlopen ♥ (vegan) food ♥ lezen ♥ lijstjes ♥ pinguïns ♥ bokeh ♥ home ♥ schilderen ♥ The War On Drugs ♥ Muse ♥ Earl Grey-thee ♥ Murakami ♥ David Mitchell ♥ INFJ
(wat jij?)

Playlist
Disturbed - The Sound Of Silence
The War On Drugs - In Chains
Marilyn Manson - Saturnalia
Slipknot - Psychosocial
John Frusciante - The Past Recedes
Royal Blood - Out Of The Black
(wat ik nog meer luister »)CategorieënDisclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.


Een wereld bedekt met sneeuw
21 dec 2017

Sneeuw kan zo prachtig zijn! Ik heb mezelf en mijn camera geriskeerd voor deze foto’s, maar het was het helemaal waard. Oké, geriskeerd is misschien overdreven, want volgens mij kan mijn camera best tegen een beetje vochtigheid. En ik kan ook wel tegen een beetje kou ;-) Al moet ik wel zeggen dat ik beter handschoenen aan had kunnen doen… Volgende keer dan maar!

21 dec 2017 / Fotografie

TAGS: , , ,

«
»© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy