Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

FollowHappy list
Fotograferen ♥ hardlopen ♥ (vegan) food ♥ lezen ♥ lijstjes ♥ pinguïns ♥ bokeh ♥ home ♥ truien ♥ The War On Drugs ♥ Muse ♥ Earl Grey-thee ♥ Murakami ♥ David Mitchell ♥ INFJ
(wat jij?)

Playlist
The War On Drugs - In Reverse
The War On Drugs - You Don't Have To Go
The War On Drugs - In Chains
The War On Drugs - Touch of Grey
Pink Floyd - Coming Back To Life
Kygo - Stranger Things ft. OneRepublic


Categorieën


InstagramDisclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.


Een wereld bedekt met sneeuw
21 dec 2017 / Fotografie

Sneeuw kan zo prachtig zijn! Ik heb mezelf en mijn camera geriskeerd voor deze foto’s, maar het was het helemaal waard. Oké, geriskeerd is misschien overdreven, want volgens mij kan mijn camera best tegen een beetje vochtigheid. En ik kan ook wel tegen een beetje kou 😉 Al moet ik wel zeggen dat ik beter handschoenen aan had kunnen doen… Volgende keer dan maar!

«
»

© Alyssaa.nl 2006-2018
Naar boven